DAEWOO

Un brand cu renume pe piata de electrocasnice si nu numai

Istoricul DAEWOO

De la infiintarea DAEWOO in 1974, s-au înregistrat peste 3.500 de brevete in intreaga lume si a servit in mod activ clientii nu numai cu un brand renumit, ci si cu produse inovatoare si de calitate superioara.

Marca comerciala „DAEWOO” nu este doar un simbol al calitatii garantate, este si un brand atragator pentru consumatorii care urmaresc marci renumite pe piata de electrocasnice.

In Romania licenta pentru brandul Daewoo pe partea de electrocasnice este detinuta de Marelvi Impex, unul dintre cei mai importanti distribuitori nationali de electrocasnice.

Gama DAEWOO

Daewoo este un brand care a reușit să se impună pe piața electrocasnicelor din România prin calitate, inovație și accesibilitate. Cu o gamă largă de produse care acoperă necesitățile unei gospodării moderne, Daewoo se prezintă ca un partener de încredere în viața de zi cu zi a consumatorilor.

Aparate Frigorifice
Când vine vorba de conservarea alimentelor, aparatele frigorifice Daewoo sunt un exemplu de eficiență și fiabilitate. Cu un design modern și funcțional, acestea sunt echipate cu tehnologii de ultimă oră care asigură o păstrare optimă a produselor, dar și un consum redus de energie. Fie că e vorba de frigidere combinate, side-by-side sau congelatoare, Daewoo oferă opțiuni pentru toate gusturile și nevoile.

Mașini de Spălat
Daewoo își îndeplinește promisiunea de a simplifica viața consumatorilor și în domeniul mașinilor de spălat. Cu multiple programe de spălare, opțiuni de economisire a apei și tehnologii avansate precum spălarea cu aburi, aceste mașini de spălat sunt concepute pentru a oferi rezultate impecabile, păstrând în același timp țesăturile în cea mai bună stare.

Aspiratoare
Curățenia devine o sarcină mult mai ușoară cu ajutorul aspiratoarelor Daewoo. Cu modele care variază de la aspiratoare cu sac la cele fără sac, aspiratoare verticale și roboti de aspirare, brandul oferă soluții pentru orice tip de curățenie. Tehnologiile integrate asigură o aspirare eficientă și un aer mai curat în locuință.

Cuptoare cu Microunde și Aparate pentru Bucătărie
Bucătăria este inima oricărei case, iar Daewoo știe acest lucru. Cuptoarele cu microunde oferă o gamă variată de funcții, de la simpla încălzire la gătitul complex, toate într-un design elegant și modern. Pe lângă acestea, diversele aparate pentru bucătărie, cum ar fi blendere, storcătoare și prăjitoare, sunt proiectate pentru a face din gătit o experiență plăcută și eficientă.

Aparate de Aer Condiționat
În zilele toride de vară sau în cele reci de iarnă, Daewoo vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu aparate de aer condiționat de ultimă generație. Acestea nu doar că asigură un confort termic ideal, dar integrează și tehnologii avansate de filtrare a aerului, garantând un mediu proaspăt și sănătos în interiorul locuinței. Eficiența energetică și designul discret fac din aparatele de aer condiționat Daewoo o alegere excelentă pentru orice casă sau birou. Cu o gamă variată de modele, adaptate pentru diverse nevoi și spații, Daewoo reușește să ofere soluții de climatizare pentru fiecare consumator.